15 Tips How To Get More Followers On Pinterest

Pinterest és un dels mitjans socials més gràfics on la gent comparteix gràfics i imatges amb enllaços. L’augment de seguidors de Pinterest no és tan fàcil com pensàvem. Pinterest us ofereix un altre pipeline per aconseguir que els usuaris d’un lloc a un altre. Si voleu guanyar fan de Pinterest, haureu de publicar fotos convincents.

Mentre que Pinterest tracta de substància visual. En qualsevol cas, pensem que en sabeu definitivament. En aquest ordre, aquí teniu els millors consells que feu servir per adquirir seguidors de Pinterest perquè pugueu començar a muntar el vostre regne de Pinterest.

Consells per obtenir més seguidors de Pinterest
Interfície amb altres comptes de mitjans socials
La connexió entre el vostre registre de Pinterest i la majoria dels vostres enregistraments en diverses comunicacions informals locals de llarga distància, com Facebook, Twitter i Google +, us ajudarà a guanyar activitat guanyant companys, familiars o simpatitzants d’aquests enregistraments. A més, podeu utilitzar altres passos al web per promocionar els vostres correus electrònics de Pinterest. Podeu estirar els pins sense massa perquè els vostres seguidors de Twitter els puguin veure i mostrar-vos el darrer trànsit de Pinterest als vostres companys i seguidors de Facebook. Trieu els diferents tipus d’accions que voldríeu veure i, amb un clic bàsic, poden visitar els vostres pins, mirar-los i enganxar-vos a Pinterest.

Per ajudar a atreure seguidors; també podeu afegir un enllaç al vostre compte de Pinterest en altres bios del vostre compte web.

Activa el botó de Pinterest
A continuació, es mostra un altre mètode senzill a utilitzar: Pinterest per fer després de la captura. D’aquesta manera, es porta als convidats al lloc a la vostra pàgina de Pinterest, la qual cosa atrau nous seguidors. Això pot ser extremadament valuós si és probable que tingueu un lloc d’alta activitat.

Podeu fer-ho introduint captures a través de les fites del vostre lloc i bloc, com ara la capçalera, el peu de pàgina, la barra lateral, etc. Facilita que la gent trobi la teva pàgina d’imatges i la converteixi en seguidors. Podeu realitzar aquesta captura mitjançant la pàgina del fabricant de widgets a Pinterest o realitzant una captura personalitzada que s’ajusti a la vostra marca.

Corre competicions

També podríeu col·laborar amb una eina com ara un prestatge per copiar per oferir uns quants passatges addicionals a les persones que us agraden a Pinterest. Independentment de com s’apropi al repte, és un enfocament senzill i ràpid per entrar en contacte amb els teus seguidors d’entrada i obtenir-ne.

Utilitzeu paraules clau i títols descriptius
Mireu l’oposició fent servir el Procés de persecució i introduïu paraules clau que s’apliquin a vosaltres o a la vostra imatge. Si probablement veieu que apareixen múltiples fulls solitaris després d’haver introduït la paraula, potser haureu de seleccionar una altra frase que contingui més fulls per al vostre títol. Les paraules clau llargues i perilloses i els temes inclinats normalment són coses segures a l’hora d’escollir una frase.

De la mateixa manera, hauríeu de proporcionar a les vostres fotografies imatges que atraïn la gent. Ha de ser una cosa individual i tancable. No només serà la bonica, gelosa i esgotadora imatge que trobareu a la pàgina d’un article. Tingueu en compte que les paraules clau i el títol han de ser rellevants per al vostre negoci. Això us ha d’ajudar a arribar a més persones, especialment als clients que utilitzen Pinterest que busquen el més important.

Advanceu assessorament individual
Com tots som gent vana, hi ha moments que no podem invertir energia significativa, provant tot el perfil d’una persona que ens ha tingut en compte amb una càrrega estrella. Alguns fins i tot afirmen que la majoria acostumen a seguir cartes sobre temes que els intriguen en lloc dels registres de les persones que van formar part del consell. En lloc de pressionar tot el compte de Pinterest, podeu agafar seguidors avançant cap als fulls més produïts en massa. En general, visiteu la vostra pàgina i penseu en quins dels vostres correus electrònics us interessa sens dubte el vostre grup d’interès.

Agafeu després d’altres pins
Tenir cura de les persones és un pensament notable quan s’intenta atraure devots. Per exemple, si d’alguna manera correu després d’algunes persones, algunes us tornaran a portar. Aquest és un ritme de desenvolupament digne i implacable.
No amb perseverança, heu d’assegurar-vos que trieu la població general que esteu assumint a propòsit, ja que necessiteu obtenir una substància intrigant per a que torni a enganxar a la pàgina de destinació de Pinterest, que s’ajusta més a la vostra especialitat. Per fer un seguiment de quants seguidors teniu i admetre, fa poc

o Creeu una fita al meu Pinterest i feu clic a Seguidors. Si teniu una probabilitat d’exclusió, això diu que no ho feu, així que feu clic a Obtenir després.

A continuació es mostren els taulers de nínxol
Si teniu un placa de Pinterest nou en funcionament, aquesta opció us resulta millor, augmentant els seguidors de Pinterest. Heu de buscar una publicació relacionada al vostre compte de pinterest i seguir la vostra sol·licitud

més els tornen a seguir al tauler de Pinterest. Es denomina procés de cadena que us proporciona cada cop més seguidors de pinterest. La majoria de pins segueixen aquest pas per obtenir més seguidors en els seus taulers.

Seguiu les taules del lloc

Participeu sobre consells de col·laboració
Un altre enfocament ràpid per atraure aficionats és afegir als fulls principals agregats. Quan afegeixes pins de qualitat a aquests fulls, el seu suport considerable pot convertir-se en els teus seguidors, a més de ser probable que aprofiti al màxim els pins. A més, busqueu alguns esdeveniments famosos de la reunió i invertiu una mica d’energia per construir una associació amb el titular del consell o diversos partidaris. Un cop ho tingueu clar, demaneu la benvinguda a bord.

Nota, repeteix i marca l’etiqueta
Utilitzeu el segment de Pinterest popular i comenceu a fer notes sobre aquests pins deixant una explicació bàsica integral com “Big pin” o “Nice find!”
Demostreu el missatge que coneixeu i penseu sobre el tema i no fa gaire intenteu interferir amb els convidats del registre. Això farà que la gent us vingui a veure i us adapti. Recordeu que deixar massa comentaris es considera correu brossa a Pinterest, cosa que pot animar la suspensió dels vostres registres. Tingueu cura i sigueu seriosos.

A més de fer notes, també heu de reimprimir fotos de diferents clients que us interessin. A més, sobretot quan intenteu fer créixer una organització, etiqueta diferents clients mitjançant “@username” als retrats que creeu. Associant-vos amb diverses organitzacions i experts, podeu augmentar el vostre abast, augmentar el vostre perfil i fer créixer el vostre negoci.

Vacances d’impacte / ocasions especials
Si busqueu una presentació ràpida, també utilitzeu properes ocasions o esdeveniments malvats. Podria ser un disseny de bricolatge per a Halloween, Nadal o el quart de juliol. Possiblement empenyir joies o llaminadures per al dia de Sant Valentí. Tanmateix, fer un tauler dissenyat específicament per a una ocasió o un esdeveniment inusual pot provocar entusiasme per a la vostra gravació, que idealment es devota.

Anar pagat
Si voleu pagar, pinterest permet a l’usuari promoure el seu contingut en pinterest. Pinterest llança diverses campanyes de pagament per als usuaris que poden augmentar el seu públic objectiu i augmentar el trànsit als seus llocs web. La millor manera és que si l’anunci pagat s’engranega, el contingut s’admet a Rich Pin, cosa que significa que cada cop tens més pins al compte d’interès. Pinterest ofereix diverses campanyes per promocionar el vostre lloc web, com ara campanyes de sensibilització, campanyes de participació i campanyes de trànsit.

Publiqueu imatges originals i sigueu comissari
Un sorprenent 80% de la substància Pinterest és la repinció, cosa que significa que un sol 20% es deixa com a substància única. Publicar una substància única, com ara infografies o citacions d’imatges, és un enfocament excepcional per difondre el vostre tauler, malgrat tot el que cal fer exercici amb un control minuciós de la substància. Has de ser el tutor i crear i publicar una substància que reflecteixi tu, la teva imatge o el teu negoci. Com a part dels models que són el vostre camp d’expertesa, podreu connectar-vos amb altres persones de Pinterest que tinguin un gust que s’adapti al vostre.

Problemes de temps amb pins
L’últim consell s’ha de fer quan s’enganxi, i la quantitat que s’enganxi. El nou feed intel·ligent dirigit de Pinterest alimenta el funcionament de les coses, sempre que els vostres seguidors ho vegin una i altra vegada. Tanmateix, ningú hauria d’iniciar sessió a Pinterest i veure molts pins només de vosaltres i de vosaltres. Probablement els enfocaments més ràpids són perdre adeptes si el que esteu fent és enganxar pins enormes al mateix temps i concentrar-vos majoritàriament en vosaltres i en la vostra publicació més recent. Per mantenir feliços els vostres seguidors, assegureu-vos de portar durant tot el dia les pals de compromís al grup d’interès desitjat. Les experiències de Facebook us poden ajudar a trobar quan sou usuaris en línia, utilitzeu aquestes dades per ajudar-vos a fixar-vos en Pinterest.

Busqueu-lo

són amics d’altres xarxes socials
Una altra perspectiva preferida per comunicar-se amb les altres organitzacions interpersonals és que pugueu trobar amics i connectar-vos amb ells. Enllaça els llistats i toca el nom de l’empresa al cantó superior dret de la pantalla. Al menú desplegable que apareix, toca Cerca amics. A continuació, podeu seleccionar les comunitats informals que associeu amb amics i seguidors i penjar-les a Pinterest.

Utilitzar alguns o aquests consells us poden ajudar a obtenir més seguidors de Pinterest i augmentar el compromís. Més seguidors demanaran resultats més avançats, un frau més ampli per a la vostra imatge i una rendibilitat més visible (ROI). Si necessiteu que la gent us enganxi a Pinterest, pregunteu-los! En aquell moment, mostra’ls

Per què hauríeu de: Optimitzeu el vostre lloc, les fotos i el compte de Pinterest perquè siguin tan atractius i útils com raonablement es pot esperar. Comproveu que els pins i gadgets rics tenen algun efecte de confiança i obertura. Aquest tipus d’enllaç insta els seguidors existents a perfeccionar la vostra substància, presentant-vos molts ulls nous.

Promociona el vídeo
El vídeo us ofereix un altre avantatge per augmentar el trànsit al vostre lloc web i també ajuda a augmentar els seguidors. Si heu publicat un vídeo gràfic i útil, els usuaris es fan una idea d’aquest vídeo i també poden compartir el vostre vídeo amb pinterest si ho desitgen. Un altre avantatge, si voleu promocionar contingut, podeu afegir vídeos de contingut nínxol que us ajudin a promoure pins. Els vídeos sempre proporcionen resultats forts a la xarxa.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *