18 Money Management Tips for Newly Married Couples

“Per bé o per mal … Per a més rics o pobres”. Això és el que prometem la majoria de la nostra parella quan ens casem. Però malauradament, avui dia, moltes parelles no poden semblar més riques ni pobres a causa de les males habilitats de gestió de diners.

Algunes parelles s’adhereixen a la seva manera individual de gestionar diners, que poden o no connectar-se amb el cònjuge del cònjuge. Uns altres poden assumir la responsabilitat de tots per les seves espatlles o en lloc de llançar-la al seu cònjuge. Alguns cònjuges fins i tot menteixen, fan trampes i gasten i fan que tota la confiança en la relació sigui un record llunyà. Com a núvia, com podeu evitar que es produeixin aquestes tragèdies en el vostre propi matrimoni?

Sens dubte hi ha esperança, però cal actuar d’hora. De fet, gestionar diners pot ser en realitat una forma útil de vincular-se amb la persona estimada. A continuació, es mostren els passos que heu de fer i els consells per assegurar-vos que obteniu el camí adequat per a tota la vostra vida en la correcta gestió de les vostres finances conjuntes.

Passos per gestionar els diners dels nuvis
Gestionar els vostres propis diners pot ser prou difícil. Però l’actuació de les finances del seu cònjuge pot ser aclaparadora. Dit d’una altra manera, no espereu convertir-se en un expert en aquest moment. Tots dos teniu algunes coses a fer i es triga molt a fer-ho. Seguiu aquests nou passos un a la vegada perquè us podeu acostumar fàcilment amb la vostra parella a uns hàbits financers sòlids.

1. Comença a parlar de finances
El millor és fer-ho abans de casar-se, però si no ho és, parleu de les finances amb el vostre nou cònjuge el més aviat possible. Haureu de mirar quins comptes teniu i quant deute teniu. També voldreu tenir consciència de com espereu que es processin els diners.

Per exemple, aviseu-ne al vostre cònjuge si voleu discutir les compres de més de 100 dòlars amb vosaltres primer. Assegureu-vos que cada persona entengui bé el lloc on us trobeu com a parella i les expectatives que manté l’altra.

2. Anoteu objectius
Un cop hàgiu determinat la vostra situació financera, comenteu els objectius financers a llarg termini. Per exemple, teniu previst retirar-vos a una certa edat? Voleu sortir del deute i convertir-vos en milionari? Si voleu contractar un assessor financer, aquestes són les coses que voldreu saber.

El meu marit i jo vam acordar objectius que inclouen mantenir un pressupost cada mes i convertir-nos en una família d’ingressos únics per poder ser una mare que quedés a casa. Assegureu-vos d’anotar tots els objectius i revisar-los periòdicament. Si ho teniu, tindreu molt més bones possibilitats d’èxit.

Suggeriment professional: Si necessiteu ajuda per trobar un assessor financer, SmartAsset té una eina que us donarà resposta a tres possibles assessors basats en una sèrie de preguntes. A continuació, podeu seleccionar l’assistent que més us convingui.

3. Discutiu els comptes bancaris
Hi ha avantatges i contres per obrir un compte bancari conjunt o mantenir els comptes individuals després d’haver-se casat. Fins i tot podeu fer les dues coses. La combinació de comptes pot simplificar les vostres finances i pot ajudar a augmentar la confiança del vostre matrimoni. A més, pot ser especialment valuós quan un cònjuge decideix assumir més responsabilitats per criar un fill o criar un fill que l’altre i, per tant, hi ha una disparitat en els ingressos.

Dit això, és possible que alguns nivells d’independència siguin preferibles per a tots dos, tot i que també pot facilitar que, o el seu cònjuge, ocultin determinats hàbits de compra o de despesa. A més, atès l’elevat índex de divorci, mantenir comptes bancaris separats us pot proporcionar una certa protecció si el vostre cònjuge decideix “agafar els diners i córrer”. decidir.

Si decidiu obrir un compte nou junts, assegureu-vos d’utilitzar un compte de verificació gratuït per evitar comissions innecessàries. El compte bancari de Chime està meravellós obert per la manca de taxes i d’eines que us ajudaran a estalviar.

4. Construir un fons d’emergència
Si encara no disposeu d’un fons d’emergència, considereu que sigui una prioritat màxima. Un fons d’emergència és diners que es destinen en cas que passi quelcom de forma inesperada, com ara feina perduda, malalties familiars, desastres naturals o reparacions importants d’habitatges. Pretén estalviar al voltant de 6 mesos en despeses de la llar en cas que l’emergència no tingui ingressos. La creació d’un fons d’emergència hauria de ser una prioritat perquè aportarà seguretat financera i protegirà la vostra relació en cas de desastre. Aquests diners es deuen emmagatzemar en un lloc de fàcil accés. Us recomano un compte del CIT Bank Savings Builder per obtenir una mica d’interès.

5. Creeu un pressupost
Com he comentat, un dels meus objectius amb el meu marit és assegurar-nos que estem dins del pressupost cada mes. Per no entrar en deute limitem quants en tenim

se’ns permet gastar en determinades categories de pressupostos mensuals, com ara menjar, sopar i entreteniment. El capital personal ens permet aprofundir i fer-nos una bona idea d’on es destinen els nostres diners.

Comença per estudiar els costos conjunts dels darrers mesos per determinar quins són els seus costos

També heu gastat si heu de reduir aquesta quantitat. A continuació, establiu límits en dòlars per a la categoria que creeu d’acord amb els vostres ingressos d’impostos. Assegureu-vos de destinar a despeses inesperades o irregulars, com ara el manteniment rutinari de cotxes o les cites del metge. És possible que el vostre pressupost estigui inacabat, així que no us preocupeu si heu de fer ajustaments, especialment durant els primers mesos.

6. Feu un seguiment del vostre pressupost
No n’hi ha prou amb només fer un pressupost. Cal que us assegureu de mantenir-vos dins de la vostra assignació de despeses i que us ajusteu segons la vostra posició, despeses o ingressos. Una forma molt eficaç d’adherir-se al pressupost és utilitzar el sistema de pressupost de sobre. Això és ideal per a parelles joves que solen tenir ingressos més baixos i han d’anar amb compte de no excedir-lo.

Un altre enfocament és crear un full de càlcul que realitzi el seguiment de totes les vostres despeses i que els faci un resum a finals de mes (si no voleu fer-lo el vostre treball, Tiller us descarregarà tota la informació del full de càlcul). També podeu utilitzar algunes eines de targeta de dèbit i de crèdit que descomposen les vostres despeses per categoria. Només heu d’assegurar-vos que pagueu les taxes de la vostra targeta de crèdit cada mes. Proveu diversos mètodes i feu el que funcioni millor per a vosaltres i per a la vostra parella.

Seguiment pressupostari
7. Teniu reunions setmanals de diners
Una cosa que realment m’ha ajudat i el meu marit a mantenir la pista són les nostres reunions setmanals de diners. Durant les reunions, es discuteix el que sembla el nostre pressupost per al mes, si tenim factures pendents, com gestionem els nostres objectius financers i qualsevol altra cosa relacionada amb els diners. Aquestes reunions són excel·lents perquè milloren la comunicació en el nostre matrimoni, així com el nostre nivell de confiança. Sempre sabem on ens situem financerament i tots dos fem el possible per mantenir-nos estables. Tenir temps per parlar també ens ajuda a deixar de preocupar-nos pels diners perquè sabem que els problemes monetaris seran resolts.

8. Estalvieu per a la jubilació
Tant si esteu casats com si no, heu d’assegurar-vos que esteu resolts econòmicament durant un llarg recorregut. Això vol dir que heu d’estalviar per a la jubilació ara. Si esteu treballant per a una empresa que ofereixi un pla de 401 k, establiu una quantitat màxima per aprofitar qualsevol partida de la companyia o, com a mínim, contribuïu tant com us podeu permetre. Si teniu un Roth IRA, introduïu la quantitat màxima cada any, si és possible. Si encara no heu obert un IRA, canvieu a M1 Finance i feu-ho avui. Com més aviat comenci, millor serà quan vulguis retirar-te.

Però, fins i tot si no podeu maximitzar aquestes factures, fins i tot invertir 50 dòlars al mes us ajudaran a llarg termini. A causa d’un interès compost, el temps és tan important com els diners a l’hora de recaptar el vostre fons de jubilació, així que no us endarrereu.

Consell professional: us recomano que us inscriviu a Blooom. Ofereixen una anàlisi gratuïta de 401 k que s’exposarà a la vostra cartera per assegurar-vos que tingueu l’assignació adequada en funció de la vostra tolerància al risc. També s’asseguraran que esteu degudament diversificats i no pagareu massa.

Deseu la vostra jubilació ara
9. Sortir del deute i quedar-se fora del deute
El deute pot ser dolent per a qualsevol, però és una doble amenaça quan esteu casats, perquè dues persones són les responsables de recuperar els diners. Comença el teu matrimoni directament retirant deute i no acumulant-lo de nou. Elabora un pla amb el seu cònjuge sobre com sortir i quedar fora del deute. Us recomano que llegiu The General Money Conversion de Dave Ramsay. Viure una vida lliure de deutes no només és saludable per a vostè econòmicament, sinó també saludable per al seu matrimoni.

Si teniu molt deute d’interès elevat, considereu un préstec personal de Credible. Això pot ajudar a consolidar el deute a un tipus d’interès més baix, ajudant-vos a pagar el saldo més ràpidament. Credible també ofereix el refinançament del préstec estudiantil. Actualment, ofereixen fins a un import de fins a 750 dòlars per a qualsevol persona que refinanciï els seus préstecs estudiantils.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *