5 Benefits of Business Networking

Els avantatges de treballar en xarxa
El treball en xarxa és un aspecte del negoci que molta gent evita o té por, però si es fa correctament, aportaran molts beneficis al vostre negoci i a la vostra pròpia carrera professional. Per començar, hem seleccionat 5 dels millors avantatges de les xarxes empresarials.

La creació de xarxes amb èxit us ajudarà a crear relacions beneficioses mútuament amb persones dins i fora de la vostra indústria, aconseguint una xarxa de contactes útils que esdevingui un dels actius més valuosos de la vostra empresa. Tot i que us sentiu desanimat pel procés, no considereu el valor de passar un temps al vostre calendari mensual per connectar-vos amb contactes nous i existents.

No estàs convençut? Penseu en els avantatges de les xarxes comercials següents:

1. Oferir noves oportunitats de negoci
La xarxa pot ajudar-vos a trobar un venedor nou, a guanyar finançament per a un projecte, a reunir-vos amb un futur soci empresarial o a conèixer familiars amb possibles clients. Si no esteu en línia, és possible que aquestes oportunitats mai us vinguin? Què heu de perdre?

No tingueu por d’acostar-vos a la gent i parlar. El web pot semblar descoratjador al principi, però recordeu que sobretot amb esdeveniments dedicats a la xarxa, aquestes persones volen parlar amb vosaltres i també volen fer connexions.

2. Entra en un mercat nou
Les xarxes poden ajudar-vos a desenvolupar el vostre negoci en noves àrees gràcies a les persones que coneixeu que us poden ajudar a posar-vos el peu a la porta. Sempre és avantatjós connectar amb persones que tenen una influència important en determinats sectors, fins i tot si no voleu o necessiteu més experiència.

Recordeu la importància de la influència de les xarxes socials també: les persones amb un seguiment interactiu gran poden promoure ràpidament i fàcilment la vostra empresa o connectar-vos amb noves oportunitats amb un sol clic.

business_network
3. Aprendre informació nova
La xarxa pot obrir els ulls cap a noves oportunitats i ensenyar-vos sobre indústries o tendències en què mai sabíeu que la vostra empresa podria entrar. També us pot ajudar a obtenir consells sobre un tema concret, a compartir informació vital o a conèixer noves habilitats, programari o productes de què beneficia el vostre equip.

El vostre objectiu en xarxa pot no ser sempre el d’aconseguir diners o aconseguir targetes de visita: de vegades obtenir informació i recursos poden ser el resultat més valuós.

4. Ajuda als altres a tenir èxit
Les xarxes no només permeten aprendre coses noves, sinó que també podeu enviar consells i informació. Tothom se sent satisfet a l’hora d’ajudar algú amb alguna cosa i fer xarxes no és diferent: aprofiteu l’oportunitat de compartir el que sabeu i ajudar un col·lega d’empresa que resolgui un problema o trobe aquesta sort.

Aleshores poden voler tornar-vos el servei en el futur i abans que ho sàpigueu, s’ha fet una connexió valuosa.

5. Eleva el teu compte
Una xarxa, o almenys una bona xarxa, permet que la gent sigui vista, escoltada i recordada i us ofereix l’oportunitat de promocionar-vos, així com la vostra imatge de l’empresa.

Si utilitzeu un esdeveniment de xarxa per fer una bona impressió, la gent voldrà fer negocis amb vosaltres i voldrà contactar-vos de nou per obtenir consell o informació en el futur. A més, farà que la vostra empresa sembli autèntica, autèntica i de bona reputació, cosa que només pot ser beneficiosa per al negoci.

Aquests són només uns quants avantatges que obtindreu amb la vostra xarxa i la vostra empresa, i és probable que descobriu molt més a mesura que es desenvolupin les vostres habilitats i relacions.

Tant si treballes en grans grups d’esdeveniments organitzats, grups més petits, sopars d’empresa o en línia a través de les xarxes socials, si treballes molt i agafes les oportunitats, el teu negoci segurament triomfarà.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *