How to start a successful NGO in 10 steps

He treballat amb NGOS durant la major part de la meva vida i fins i tot he ajudat a començar-ne uns quants. Els passos següents us ajudaran a iniciar la vostra pròpia ONG:

Pas 1: Prova les aigües.
Molts nous activistes estan disposats a dedicar-se la vida a la causa. Alguns fins i tot estan disposats a morir per això. La majoria d’aquests entusiastes nouvinguts no es troben en cap moment uns mesos després.

No cal reduir el volum de la vostra il·lusió, però abans d’iniciar la vostra pròpia ONG, considereu l’adhesió a una que fa tant de temps que treballa.

Si iniciar la vostra pròpia ONG és realment adequat per a tu, intentar treballar per a una ONG establerta només reforçarà la teva resolució i canalitzarà la teva passió.

Potser trobeu que les ONG no són la vostra vida. És millor aprendre això abans d’aplicar-nos.

Pas 2: Comença des del peu dret.
“La feina principal del líder és envellir.” – Lao Tsu

L’envelliment hauria de ser l’objectiu principal de totes les ONG. Haureu d’esforçar-vos constantment per treballar soles sense feina.

Convertir-se en un treball desfasat a dos nivells. En termes de la vostra participació personal, haureu de construir una ONG en la mesura que pugui funcionar independentment del vostre lideratge. L’objectiu a llarg termini de la vostra ONG ha de ser resoldre el problema i convertir-se així en innecessari.

Posa en pràctica els consells de Lao Tsu i podràs ajudar a més gent de maneres més profundes i gaudir cada minut de l’experiència. Si intenteu mantenir el control, les dependències es desenvoluparan i un cop comencin les dependències, és difícil aturar-se.

L’addicció pot deixar atrapats els voluntaris d’ONG i, fins i tot, fins i tot pot deixar un impacte negatiu en les persones que intenteu ajudar.

Llegiu-ne més:
Sigui el voluntari que una ONG vol
Pas 3: aclareix els teus objectius.
Establiu objectius clars i assolibles per a vosaltres mateixos i les ONG.

Ending World Hunger és un gran objectiu i té un bon aspecte a la samarreta de les ONG, però no és un problema que realment puguis esperar de resoldre.

Trobar un nínxol és un bon lloc per començar. Un canvi positiu normalment prové de triar alguna cosa petita, de fer-ho bé i de seguir-ho. Un bon exemple d’aquesta actitud en acció és l’organització no governamental Starfish a Cambodja.

Pas 4: Feu un pla d’acció.
Un pla d’acció és la vostra oportunitat de fer efectiva una ONG, abordar tots els possibles impactes negatius i assegurar-se que la vostra ONG atraurà donants i voluntaris.

Assegureu-vos que pugueu seguir el que esteu començant. Penseu molt en el vostre pla d’acció. El treball dur és important, però el treball dur sense un bon pla és una pèrdua de temps i diners.

Pas 5: crea un lloc web.
Mai és aviat per crear un lloc web per a la vostra ONG. Un bon lloc web us ajuda a difondre la paraula, a atreure voluntaris, a obtenir finançament i a establir un aspecte professional. Un lloc web interactiu també pot minimitzar les vostres necessitats de reunions i micromecenatge.

L’interès d’atenció al web és molt curt. Sigui clar i concis.

Algunes empreses d’allotjament ofereixen allotjament gratuït en llocs d’ONG. Pregunto al voltant.

Pas 6: coneixeu-vos.
El coneixement local és una necessitat per a totes les ONG. Tot i que vau créixer a una ciutat on voleu constituir una organització no governamental, encara heu de fer recerca i contactar. L’establiment de contactes locals forts i la comprensió de la visió del món de la gent local és especialment important si voleu treballar en una cultura estrangera.

Un bon ús del coneixement local pot fer que les ONG siguin efectives. Sense coneixement local, podeu fer més mal que bé.

Pas 7: Valoreu les necessitats financeres de la vostra ONG.
Els diners, quan venen, solen requerir gran quantitat de tràmits i, de vegades, hi ha cadenes. La qualitat del treball d’una ONG i l’import del finançament sovint estan relacionats inversament. És a dir, les ONG amb menys diners fan una feina millor per hora i gasten un dòlar. L’important és minimitzar les necessitats de diners de la vostra ONG.

Dit això, de vegades els diners poden ser realment útils. A continuació us detallem com aconseguir-ho. La presentació de l’estat de 501c (sense ànim de lucre) és un dolor i comporta despeses d’advocats costoses. No cal perdre els seus esforços allà.

Obteniu una organització no governamental aprovada per donar-vos la benvinguda sota el seu paraigua. Els impostos i ajuts deduïbles fiscals aniran a la seva part, tenint cura de la vostra ONG. Configurar aquest acord pot ser tan fàcil com 30 minuts de conversa amb el centre de pau local.

Ara estàs preparat per demanar diners a empreses, fundacions i governs. El botó de donació de Paypal és una forma senzilla i ràpida d’acceptar donacions dels visitants del vostre lloc web.

Pas 8: Xarxa, Xarxa, Xarxa.
Connectar-se amb la gent i oh

organitzacions que realitzen aquest tipus de treballs perquè pugueu aprendre dels seus èxits i errors. La xarxa també us ajuda a saber quan unir i quan haureu de dividir els esforços per obtenir la màxima eficiència. Aquest lloc web és un bon lloc per iniciar les xarxes.

Pas 9: cerqueu un equilibri.
Sigues realista sobre el temps que vols dedicar a la teva ONG. Treure projectes fora dels teus límits còmodes no suposarà gaire benefici a llarg termini.

Va costar més per a la teva ONG com a activista a temps parcial durant 5-20 anys que deixar que la teva passió es cremi durant dos anys. Trobar una pilota

entre la vida laboral i personal és la clau de l’èxit.

Pas 10: Reavalieu-ho tot.
Feu un pas enrere i mireu què heu fet i cap a on us dirigiu. Gaudeix del que has aconseguit, però també assegureu-vos que la vostra ONG no s’enfortirà.

Quant es gasta temps, esforç i diners en la pròpia ONG? Aquest és el major problema a què s’enfronten totes les organitzacions, no governamentals o altres.

La vostra pròpia consciència és el millor mitjà per evitar que les ONG posin èmfasi en excés en detriment de la causa, però no dubtis a demanar una valoració a algú fora de la teva ONG.

Amb consciència constant, podeu mantenir el vostre enfocament i recursos cap als vostres objectius originals.

Conclusions
Qualsevol experiència de voluntariat pot ser beneficiosa. Posar en marxa la vostra pròpia ONG et pot fer sentir completament complert.

Aprendràs i creixeràs com a individu i obtindràs una profunda sensació de satisfacció que no es troba fàcilment a la vida moderna.

Espero que les meves idees, experiències i errors m’hagin estat d’utilitat.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *