How To Write An Article On The Topic You Are Not Familiar With

De debò, la resposta curta per escriure qualsevol article sobre un tema poc conegut és familiaritzar-se amb ell. Això és innegablement cert, però “com” i “per on començo?” Són les dues grans preguntes que molts de nosaltres tenim a la nostra ment. Per tant, veurem alguns consells senzills però notables per tal d’aconseguir-ho bé.
Per què em permet escriure aquest article?
Permetin-me aclarir a tots per què tinc dret a escriure aquest article Com que fa un any vaig estar en una situació així a la meva vida que vaig haver d’escriure sobre alguna cosa que no coneixia. El tema tractava de DevOps, és la terminologia del programari i un procés de canvi cultural a les organitzacions. No sóc una persona tècnica ni tinc experiència a escriure articles tècnics, però fins ara he escrit 80 articles sobre DevOps i 30 de forma independent a DZone, una de les millors comunitats de desenvolupadors del món. De fet, també tinc un concurs de blogs convidats organitzat per DZone per obtenir més visions sobre els meus articles l’any passat. Espero que tingui sentit per a la majoria de vosaltres llegir aquest article més endavant.

Nota: Aquest article no s’adreça a algú que és molt nou al món dels blocs. Ja que crec que escriure és un art i per desenvolupar qualsevol art, cal una preparació prèvia i un cert nivell d’experiència.
Aquí teniu la vostra publicació favorita amb drets d’autor que publica una àmplia gamma de temes. Tens un tema fantàstic i un títol de la teva ment, però a Internet hi ha molts articles que la gent ja ha escrit sobre el tema que hagis escollit. Què segueix? Penseu fora de la caixa. Penseu en un altre tema nínxol que us pugui posar al lloc si està escrit bé. Sí, alguna cosa nova, buscada i poques vegades escrita. Crec que molts de vosaltres heu trobat amb situacions similars en què intenteu escriure alguna cosa que no coneixeu i que no sigui tan fàcil com altres articles.
A continuació, es mostren alguns suggeriments que poden ajudar-vos a escriure millors articles sobre temes poc coneguts,
1. Envieu alertes de Google
Resoleu de 5 a 6 paraules clau a les quals respon el vostre tema desconegut, aneu a Google Alerts i configureu aquestes paraules clau per rebre articles diaris sobre aquests temes a la safata d’entrada. Llegiu els articles per obtenir una comprensió completa del tema.
2. Llegiu articles populars
Obriu BuzzSumo i obteniu els articles més compartits per a les vostres paraules clau d’enfocament. Analitzar i veure com s’escriuen aquests articles. Mireu com els autors van començar amb aquests articles virals perquè això és el que lliga els lectors i crida l’atenció ràpidament perquè es quedin a la pàgina. Escriu frases i citacions enganxoses quan les trobes.
3. Feu una llista de comprovació
Ara que coneixeu els articles més populars sobre el vostre tema poc conegut, feu una llista de verificació per a la vostra història. Totes les coses que haurien d’estar en ella. Un cop més, agafa tots els articles populars de BuzzSumo i mira la seva estructura per fer-ne una idea.
4. Obteniu idees sobre el títol
Utilitzeu Google Search i BuzzSumo per veure els titulars dels millors articles del vostre tema poc conegut. Consulteu com tenen sentit aquests títols i ara és el moment de presentar els vostres suggeriments sobre el títol. Utilitzeu “Analitzador de títols de coordinació.” Comproveu les valoracions de totes les idees del vostre títol i assegureu-vos que la puntuació sigui superior a 70. Trieu la que creieu que pot fer bé.
5. Comença a recollir els teus pensaments
Comenceu a escriure el vostre primer esborrany mitjançant Grammar. Escriu què pots. Sortir, actualitzar i tornar. Llanceu algunes idees més sobre el tema i feu que sembli un article organitzant el contingut amb el títol, la descripció d’obertura, el cos principal, els subtítols i la conclusió.
6. Llegiu-ho en veu alta
La lectura de l’article en veu alta com a lector de notícies us ajuda a corregir-lo encara més. Molts escriptors ho fan com a norma. Feu canvis allà on pugueu. A més, utilitzeu aquesta eina Hemingway App per corregir frases complexes. El primer esborrany sempre és el més lleig que heu de conèixer.
7. Obteniu comentaris
Compartiu-lo amb el vostre amic escriptor que sàpiga sobre el tema que esteu escrivint. Si no en teniu, sempre podeu fer connexions significatives a les xarxes socials, intenteu trobar persones que escriguin sobre aquests temes i poseu-vos en contacte amb ells. Si és possible, demaneu-los suggeriments i comentaris per al vostre article. Uniu-vos a grups d’escriptors o autors a Facebook i trobeu almenys un que parli i escrigui sobre el tema. Sempre que tingueu suggeriments, ajusteu el contingut si creieu que té sentit aquests punts.
8. El toc final
Aquest és l’últim pas per veure si us perdeu alguna cosa de la llista de comprovació. Un cop esteu satisfets, esteu preparats i preparats per enviar el vostre article per a la seva publicació. Tingueu paciència i esperança pel millor.
Tot aquest treball i preparació és només per assegurar-se que el vostre article no sigui rebutjat. Espero que aquests consells e

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *