Starting a Business with No Money: Making Things Work Without A Finances

El somni és que una besàvia llunyana i rica et deixi feliç de començar el teu propi negoci. Però si a ella no li agrada tant (o és de ficció), potser haureu de ser més realistes i pensar en maneres viables d’iniciar un negoci sense diners.

Així, per a tothom sense aquesta tia rica i adulta, aquesta guia ràpida proporciona consells pràctics per a la investigació de mercat, el finançament, el manteniment del treball i el màrqueting de forma gratuïta.

Comença un negoci sense diners i sense una tia rica
Com començar el vostre negoci sense diners
Abans que comenceu a semblar un negoci, hi ha molts estudis per endavant i la vostra visió pot semblar molt a la sala de recanvi del vostre amic durant un temps. És bo. Començar petit i créixer de mida és sempre la millor manera de començar quan s’iniciï un nou negoci.

Prova el mercat
Assegureu-vos que cal produir (ja sigui un servei o un bé). Informeu-vos del que vol el vostre mercat realitzant investigacions de mercat a través de xarxes socials o motors de cerca. Fer un producte inicial dolent pot fer mal a la vostra reputació, fins i tot si el següent producte és millor. Ningú vol ser Del Boy a la vida real. Per tant, prova el vostre mercat per determinar què volen i qui són els vostres clients.

Creeu un bon pla de negoci al principi
Per obtenir finançament d’una font de confiança diferent de amics i familiars, necessiteu un pla de negocis coherent. Per mantenir els costos baixos, podeu escriure-los vosaltres mateixos o bé pagar una altra persona amb una quota.

Centrar-se en els números i ser modest en les vendes projectades permetrà als possibles inversors veure com preveu el creixement del vostre negoci. No té sentit iniciar un negoci si és poc probable que aconsegueixi beneficis en el futur.

Obteniu finançament
Si necessiteu finançament en un altre lloc per gestionar el vostre negoci, hi ha diverses maneres d’accedir-hi. La ruta més tradicional és demanar un préstec bancari per a un préstec empresarial. Tanmateix, haureu d’intentar minimitzar les compres realitzades amb aquesta forma de crèdit per no entrar en deute. No compreu tot d’una a la targeta de crèdit, sinó que intenteu utilitzar els ingressos de la vostra empresa per finançar les vostres despeses.

Proveu plataformes de crowdfunding com Kickstarter i CrowdFunder. Permeten a la comunitat invertir petites donacions anònimes per a un producte que pensen que pot funcionar a canvi d’una recompensa. És possible que també pugueu fer una comanda prèvia a través d’aquesta plataforma.

Estigueu atents a les start-ups per a emprenedors com The Pitch i Business Responsible Awards.

Persones que competeixen per finançar un esdeveniment d’inici de negocis
Coneix els teus punts forts
Per generar diners, un negoci orientat a negocis és fàcil de crear i és barat. Si proveïu un servei que coneixeu que la gent necessita, podeu recaptar fons fàcilment. Aquests fons es poden acumular per generar flux de caixa per a un negoci secundari basat en producte.

Proveu alguna cosa com ara comerç eBay, fotografia, entrenament personal, neteja, vol i entrenament.

Aprendre a bescanviar
Començar un negoci sense accés a un ordinador portàtil ni a Internet és difícil. Per tant, és possible que hàgiu de canviar per un ordinador portàtil o un altre servei que necessiteu, però que no us podeu permetre. A més, no val la pena que algunes competicions d’inici incloguin tecnologia rendible que pugui ajudar al vostre negoci a tenir èxit. També podeu provar beneficis per intentar guanyar les eines que necessiteu.

Accés a tecnologia gratuïta
No necessiteu un lloc web personalitzat fantàstic quan no tingueu clients. Promou el vostre negoci de forma gratuïta en poques hores mitjançant un creador de llocs web en línia com Moonfruit, Wix o Basekit. També acolliran gratuïtament el vostre lloc al seu servidor.

Utilitzeu WiFi a la biblioteca local o a la casa del familiar per reduir els costos d’accés a Internet.

El registre de Google Adwords pot ajudar els llocs web a obtenir un lloc més alt en els rànquings de motors de cerca. Adwords és gratuït, però val la pena licitar per publicitat de pagament. A més, entendre com fer que un lloc web tingui un aspecte més alt amb una cerca orgànica és eficaç i gratuït, de manera que pot funcionar bé per a una empresa inicial.

Empresària que utilitza wifi gratuït per iniciar el seu propi negoci
Compreu el vostre negoci de forma gratuïta
Informeu amics i familiars, contactes comercials i companys del passat sobre el vostre nou negoci. Utilitzeu les xarxes socials per promocionar el vostre negoci sense gastar diners. Registra’t a Twitter, crea una pàgina de Facebook i uneix-te a LinkedIn. També podeu gestionar els comptes d’empresa de forma gratuïta a Twitter i veure quin tweet per a vostè o el producte en temps real. Poseu-vos en contacte amb els mitjans locals i us podran proporcionar

posar una mica de publicitat gratuïta.

Fins i tot podeu provar una mica de comercialització emboscada per obtenir porquets de marques més grans (això és descarat, però pot ser que sigui adequat per a vosaltres).

Substituïu els costos fixos per les variables
Vinculeu els vostres costos a les vostres vendes. Per exemple, llogeu les sales de reunions per hora i el personal durant el dia. Això significa que podeu controlar la quantitat que invertiu i ajustar els costos ràpidament per satisfer les necessitats del vostre negoci.

És fàcil contractar autònoms a través de llocs com People Per Hour. I hi ha empreses a fora que faran el lliurament de les seves existències, gestionaran les comandes i les enviaran

distribuir-los als clients, tot en nom vostre. myWarehouse no té despeses d’instal·lació, ni despeses fixes ni contracte mínim, només pagueu pel servei tal com el necessiteu.

Aprofiti els serveis de baix cost
Una manera excel·lent d’obtenir materials de marca com a targetes de visita és utilitzar llocs web com Vistaprint. Els serveis en línia són sovint menys costosos que negocis similars a l’alt carrer i poden ser una bona manera d’estalviar diners. Abans de comprar, assegureu-vos de mirar els llocs web del cupó per veure si podeu estalviar encara més diners.

Un home que es posa una targeta de visita a la butxaca de la jaqueta
Com mantenir la vostra empresa viable
Comença petit
Posar en funcionament un de petit et proporciona més flexibilitat per configurar les coses per solucionar-les i genera menys risc en cas que un negoci pugli o fracassi.

Construeix el teu negoci al voltant del que saps
Assegureu-vos que utilitzeu les vostres habilitats i coneixements, almenys per al primer producte o servei. L’entrada a un territori no explorat pot ser mortal i us exigirà que confieu en fonts externes. Construir un negoci de la vostra experiència personal elimina la necessitat d’una quantitat excessiva d’ajuda externa i costosos consultors empresarials.

Comprendre la llei
Pel que fa als serveis legals i financers, Melanie Gordon, directora general de TapHunter, assegura que “el barat no sempre és el millor”. És possible que necessiteu ajuda per a contractes, patents, marques comercials, impostos, comptes o estats financers. Cerqueu empreses que puguin prestar un servei eficaç. La qualitat ha de tenir prioritat sobre el preu.

Mantingueu-vos amb la vostra feina!
Si treballeu actualment, continueu treballant. Posar en marxa un nou negoci és arriscat, de manera que deixeu-vos només quan la vostra startup us pugui pagar un sou. Això no és fàcil, però és possible combinar el treball amb iniciar un negoci en el temps lliure.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *