Starting an Event Management Company: Business Plan Template

Cada nova creació d’empresa necessita un pla d’empresa. Sense això, és fàcil perdre el focus i pot ser difícil atraure inversors. Per això és important asseure’s per escriure’n un. La bona notícia és que redactar un pla d’empresa no ha de ser una tasca difícil! És possible que ja hagueu rebut la major part de la informació que necessiteu i només heu de posar un bolígraf al paper.

Analitzem de forma detallada què hi ha en el procés.

Què és un pla de negoci?
Un pla de negoci és simplement un breu document que estableix els objectius de la vostra empresa de gestió d’esdeveniments. Us ajuda a vosaltres i als vostres possibles inversors a veure clarament quins són els vostres objectius de negoci (financers i no financers) i en detall com assolireu aquests objectius.

Un pla d’empresa us ajuda a mantenir-vos concentrat en allò que és important per a l’èxit.

Descarregueu el pla de gestió d’esdeveniments d’empresa PDF gratis aquí

Quines necessitats inclou un pla de negoci?
Un pla de negocis no ha de ser un document llarg i anònim. Per a una petita empresa de planificació d’esdeveniments, n’hi haurà prou amb un lateral o dos d’A4. El vostre objectiu és simplement registrar tota la informació clau sobre la vostra empresa en un ordre clar i lògic.

Els temes que heu d’incloure al vostre pla d’empresa de gestió d’esdeveniments són:
Nom, adreça i informació de contacte de la vostra empresa.
Informació sobre gestió empresarial; qui contesta?
Declaració de la missió de la vostra empresa: en una frase, resumeix el propòsit general de la teva empresa.
On operareu? Incloeu-vos on us basareu, més informació sobre tots els costos generals relacionats amb locals comercials.
Els seus costos de posada en marxa. Necessiteu comprar algun equip o llogar un transport? Heu de pagar un sou a algú? Tens assegurança?
Les despeses diàries del negoci. Quant gastaràs setmanalment o mensualment? Incloure tots els costos generals i sortints, com ara els sous i la benzina.
Previsions de finançament i finançament. On teniu previst obtenir els diners per començar el vostre negoci? Quins són els guanys / pèrdues previstos per al proper mes, any, 2 anys, etc.? Com mantindreu el flux de caixa?
Treballaràs al negoci a temps complet? Quins seran els seus horaris laborals?
La vostra empresa té competència local? Quina és la USP del vostre propi negoci que la farà distingir entre la multitud?
Quina és la vostra estratègia de màrqueting?
La vostra estratègia de preus. Què cobrarà pel vostre servei? Es cobrarà per un esdeveniment o una hora?
Com se li pagarà el servei? Teniu previst emetre factures, sol·licitar un dipòsit o necessiteu que la gent pagui íntegrament per avançat?

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *