What is Podcast? How to Optimize Podcast for SEO in 2020

Podcast s’ha convertit en una forma molt popular i eficaç de SEO, SEM i màrqueting digital ara. Mentre que comercialitzeu alguna cosa digital, juntament amb diverses plataformes de màrqueting digital com ara blogs, xarxes socials i llocs web, el podcasting també és molt important en aquesta era digital. Actualment, hi ha molts canals de podcast al mercat i, com tots sabem, la competència augmenta cada dia. Així que si teniu un canal de podcast, és molt important que optimitzeu el vostre podcast de SEO amb molta cura perquè el motor de cerca us trobe aviat i de la manera correcta.

Què és un podcast i com funciona SEO?

La definició d’un podcast al diccionari és: “Un fitxer d’àudio digital proporcionat a Internet per a la seva descàrrega en un ordinador o dispositiu mòbil, normalment s’ofereix com a sèrie, noves aportacions que poden rebre automàticament els subscriptors”. La paraula podcast és en realitat una agregació d’iPod i de transmissió. És la integració de publicacions de blocs, espectacles, temes o alguna cosa que interessa a les persones o un interès de màrqueting per mostrar els seus productes o serveis que es poden investigar, descarregar i escoltar en qualsevol moment. Bàsicament, el podcast es va iniciar com una forma d’interès individual per enregistrar i transmetre els seus massatges a una comunitat d’interès similar. Però més tard, aquesta xarxa va créixer en major mesura i ara és utilitzada no només per individus, sinó també per a petites i grans empreses, xarxes de ràdio, canals de televisió, narradors, còmics, personalitats tecnològiques, canals de notícies i altres. . Realment és una tècnica exigent per ampliar la xarxa ara fa uns dies.

Podcast és una de les formes més noves i úniques del màrqueting digital. Es pot anomenar ràdio per a la societat digital i la nova generació. Els podcasts i anuncis de podcast de màrqueting funcionen bé en el màrqueting digital de cada marca i ajuden al negoci a atraure clients més fidels. Així que si penses per què necessites tenir un podcast de màrqueting digital per a la teva marca, aquí tens els motius:

com optimitzar un podcast per a SEO

Què és un podcast de SEO?

Quan tingueu un podcast per marcar el vostre producte, és important que el podcast aparegui correctament als resultats del motor de cerca i que la gent adequada hagi d’introduir-lo. Simplement, l’optimització de motors de cerca, SEO t’ajuda a trobar el teu contingut (sobretot contingut de qualitat!) Des de motors de cerca, popularment Google (hi ha d’altres com Spotify, podcasts d’Apple que tenen les seves pròpies funcions del motor de cerca). Podcast SEO tracta d’optimitzar el vostre contingut de podcast per tal que els motors de cerca el puguin descobrir fàcilment i mostrar-lo a persones que realment busquen el mateix.

Ara heu de parar atenció a això: seguint l’exemple, suposeu que teniu un canal de cuina de podcast. Ara, qualsevol persona interessada a cuinar pot cercar a Google o en altres plataformes de podcast com a “podcast a la cuina” i pot trobar el podcast. Però si algú està buscant “com cuinar un pastís”, pot ser que no trobi el vostre podcast d’aquesta manera. Per tant, en aquest cas, heu d’optimitzar el contingut de manera que també aparegui a la cerca. Aquí és on heu de fer SEO per al vostre canal de podcast i els vostres episodis de podcast. Els podcasts de SEO i de SEO per als vostres episodis de podcast semblen similars, però aquesta és una manera diferent, tots dos s’han de gestionar de manera sensible per obtenir bons resultats.

Com podeu optimitzar el vostre podcast de SEO
Utilitzeu paraules clau rellevants
L’ús de la paraula clau adequada és una norma bàsica en SEO. El contingut de paraules clau d’alta qualitat és sempre una preferència per al rànquing de motors de cerca. Per tant, sempre us heu de centrar en l’ús de les paraules clau adequades per al vostre canal de podcast, així com per a cada episodi de podcast. Podeu cercar paraules clau d’alt volum a Google mitjançant diverses eines en línia (com ara la planificació de paraules clau de Google, eines SEO petites, etc.) i utilitzar-les al vostre contingut. De nou, hi ha una estratègia que, si trobeu que utilitzar una paraula clau molt personalitzada no funcionarà perquè ja hi ha molts resultats que apareixen pel mateix, feu servir paraules clau molt específiques. D’aquesta manera, fins i tot podreu explicar als vostres oients més clarament sobre el seu contingut i també els encantarà escoltar el que només volen escoltar. Millor encara, et centres en diferents paraules clau en diferents episodis.

Trieu el títol amb prudència
Fer servir un títol ric en paraules clau per al vostre podcast. Però no hauria de ser una cosa que confongués la gent. Això vol dir que el títol del podcast ha de ser atractiu, fàcil d’entendre per la gent, descriure de què tracta el podcast i ser ric en paraules clau alhora. un factor important que és molt important per ajudar a trobar el vostre podcast a plataformes com iTunes i Google Play.

Optimització de la descripció del podcast
Després del títol, les metadades són diferents

d el factor més important en SEO. Aquesta és una petita descripció del vostre gran contingut i la gent sol decidir o jutjar el vostre conjunt

és contingut només desplaçant-se per aquesta descripció del podcast. Fins i tot pot fer que la gent es subscrigui al vostre canal de podcast. Podeu utilitzar altres paraules clau juntament amb la paraula clau principal que heu utilitzat al títol i fer la descripció més autèntica. Si busqueu directament plataformes de podcast com el podcast d’Apple o Spotify, aquesta tècnica de SEO per centrar-vos en les paraules clau adequades al títol i a les metadades és molt útil per a aquestes cerques.

Tens un lloc web?
Si també teniu un lloc web i un programa de podcast, què pot ser més sorprenent! Simplement optimitzeu el vostre contingut, seguiu alguns consells de SEO, conegueu correctament les regles del motor de cerca i esteu preparats per obtenir més audiència al vostre lloc. Tenir un lloc web aporta més avantatges al podcast. Ajuda amb podcast SEO. És més fàcil que Google explora el podcast quan descriu el podcast al contingut del lloc. Tanmateix, no cal tenir un lloc web de podcast de SEO, però el procés de cerca del podcast des del motor de cerca es fa suau i es fa fàcil promoure el podcast si teniu un lloc web. A més, presentar el podcast al vostre lloc i en altres plataformes fa creure a la gent que el vostre contingut és digne de confiança i val la pena subscriure’s.

Una de les últimes tècniques de SEO és optimitzar el vostre lloc web per a dispositius mòbils mitjançant AMP (Accelerated Mobile Page – un projecte de Google per optimitzar pàgines web per a usuaris mòbils). Amb moltes persones que accedeixen a contingut a través dels seus dispositius mòbils, això us ajudarà a obtenir més oients ja que molta gent descarrega i escolta els seus podcasts al seu temps.

Convertiu el contingut del vostre podcast en blocs i molt més
Quan feu clic a una bona foto, no és que voleu penjar-la a totes les plataformes de xarxes socials on teniu un compte. Aquesta és l’escena més comuna, o es pot dir ara, no? El concepte de convertir els vostres episodis de podcast en blocs, vídeos, infografies o presentacions de diapositives i presentar-los a diferents plataformes no és gaire diferent. És un bon hàbit o una bona estratègia de SEO per reescriure el vostre podcast i publicar-lo com a bloc. Cal tenir cura que el bloc tingui un enllaç que enllaci amb l’episodi del podcast real.

Això augmenta en última instància la credibilitat del vostre lloc web i amb la constant inclusió i subministrament de contingut fresc cada vegada (per descomptat, amb la paraula clau adequada), la possibilitat que el vostre podcast aparegui als resultats del motor de cerca és gran. A més, aprofitant el contingut del podcast en diversos suports, podeu oferir als vostres oients (o clients fidels en el cas dels podcasts i anuncis relacionats amb els negocis, podcasts) que rebin el vostre contingut de diverses maneres diferents per articles, per vídeo, infografia o d’una altra manera. Per tant, podeu augmentar la visibilitat de la vostra marca amb el mateix contingut que heu creat per al podcast només reciclant-la i convertint-la a diferents formes.

YouTube, després de Google
YouTube en si és un enorme motor de cerca en si mateix. Després de Google, YouTube és el lloc més comú a Internet. Per tant, quan es tracta de podcasts de SEO, YouTube no hauria de faltar en absolut. Hi ha diverses eines i programari que es poden utilitzar per convertir l’arxiu d’àudio del podcast en fitxers de vídeo. També hi ha eines d’edició de vídeo. Podeu crear un vídeo real mentre enregistreu els episodis del vostre podcast o podeu fer vídeos amb imatges, infografies o diapositives interessants que descriuen el vostre podcast i publicar-lo en un canal de YouTube. YouTube SEO torna a ser un gran cap i no es pot cobrir en diverses línies, però almenys podem dir que és necessari crear un títol optimitzat amb la paraula clau adequada i paraules significatives enganxoses. La descripció ha de ser agradable i tenir un enllaç a la pàgina de notes i episodi.

Promocions en mitjans socials
Si bé pot semblar que les promocions en mitjans socials no estan directament relacionades amb SEO, però compartir els vostres episodis de podcast a diferents plataformes de xarxes socials ajuda a augmentar el nombre dels vostres oients. Ja sigui Facebook, instagram, twitter, youtube, pinterest o altres mitjans socials, gairebé totes les persones del món es connecten electrònicament a través d’aquests mitjans. No us triga gaire a fer massatges a la vostra gent a través d’aquestes xarxes socials. Així que si compartiu el podcast en aquestes diferents plataformes de xarxes socials, podeu compartir els vostres enregistraments fàcilment amb persones i si els agrada el podcast, fins i tot el distribuiran compartint, comentant o agradant les vostres publicacions.

Com s’ha esmentat anteriorment, el nombre de subscriptors i avaluadors és una part essencial de

El podcast de SEO, juntament amb la participació de la vostra audiència amb el vostre podcast a les xarxes socials, més serà la vostra font de bona reputació i la lògica és que el motor de cerca sempre prefereix les fonts de reputació als resultats de cerca. Podeu convertir els episodis dels podcasts a publicacions del bloc o a qualsevol imatge o infografia interessants i després compartir-los a les xarxes socials. Fins i tot podeu demanar als vostres espectadors o públics que ho facin

el vostre episodi si els agrada.

Construir enllaços mitjançant un podcast
Un altre procés molt eficaç per podcastar SEO és mitjançant la creació d’enllaços. Si teniu un bon contingut i podcastes regularment, sens dubte gaudireu del públic, però hi ha altres maneres d’atraure el públic donant enllaços o enllaços més interessants amb interessos similars.

Podeu cercar convidats de podcast que vulguin promocionar els seus productes. Pot ser una petita empresa, una gran empresa, qualsevol marca que llanci el seu nou producte, autor, artista o qualsevol proveïdor de serveis. Estarà interessat en promocionar l’episodi, perquè beneficiaran el negoci de l’exposició més gran. En segon lloc, podeu obtenir un altaveu convidat que promocioni el vostre podcast al seu propi lloc. Si entrevista algú, certament voldrà publicar-ho a les seves pròpies plataformes i promoure així el podcast. Però heu d’assegurar-vos de demanar-li a aquesta persona o font i confirmar-ho abans d’enllaçar una devolució o publicar-la a les xarxes socials. Podeu fer-ho just abans d’enregistrar l’entrevista i després enviar-la per correu electrònic després que el podcast sigui públic. La inversa de l’anterior també és aplicable. Podeu enllaçar-vos al lloc de qualsevol persona que participi al podcast a través de la vostra pàgina de podcast. Si algú que participa al vostre podcast coneix el valor d’un bon clic, ho tindrà definitivament a punt. D’aquesta manera, crear enllaços a través de qualsevol bona font és realment molt eficaç i ajuda molt a fer créixer la vostra comunitat electrònica.

Feu créixer el vostre podcast amb SEO
Així que ara que coneixeu les estratègies bàsiques de SEO per al podcasting de SEO, podeu augmentar la vostra audiència adequadament. Amb l’augment dels canals de podcast i l’actualització regular d’episodis de podcast, és un gran repte arribar als oients potencials. Això es converteix en una provocació i els oients poden trobar el podcast adequat que proporciona informació actualitzada que busquen. Però si teniu un podcast amb contingut de qualitat i consistent en el procés, podeu créixer fàcilment optimitzant una mica el vostre canal.

Populars plataformes de podcast
Si teniu pensat en els podcasts i voleu arribar a un milió d’oients potencials a través de les vostres fantàstiques gravacions, sens dubte us podeu apropar a incloure el podcast d’espectacles en aquestes populars plataformes de podcast i començar els vostres episodis. Algunes de les plataformes de podcast més populars són: Spotify, podcast d’Apple, Stitcher, podcasts de Google, ranking de Amazon i molt més. Podeu crear i publicar episodis fàcilment allà. Fins i tot podeu fer un seguiment del registre dels vostres episodis com a reproduccions totals en el temps, no. als oients, no. subscriptors, quin tipus de gent utilitza l’aplicació per escoltar els vostres podcasts, etc.

Canals de podcast populars a l’Índia i a l’estranger
És divertit conèixer i escoltar canals de podcast populars a l’Índia i a l’estranger. Podeu passar per ells, intentar conèixer quines estratègies estan implementant, la qualitat del seu contingut, les funcions de tendència, el que més agrada a la gent en els episodis de podcasting, noves idees per ampliar el vostre contingut a l’interès de la gent i molt més.

Al podcasting, no heu de preocupar-vos de persones fora de línia o ocupades quan feu un missatge important, perquè la gent la pot descarregar i escoltar en qualsevol moment. Però en molt pocs casos, si un no té accés a Internet, el podcasting no és el camí a seguir.
Els podcasts són fàcils de compartir. Si feu servir el contingut d’una altra persona al podcast (cosa que no heu de fer estrictament), podríeu tenir problemes. En aquest cas, heu de prendre mesures per protegir-lo contra còpia i compartició de fitxers no autoritzada. De nou, el contrari és possible. Algú pot utilitzar el vostre contingut amb drets d’autor, utilitzar-lo o compartir-lo. Per tant, també haureu de tenir en compte aquests factors quan inicieu el vostre canal de podcasting o voleu utilitzar tècniques de SEO efectives per al vostre podcast per augmentar el vostre públic.

Podcasting i SEO són ​​les dues cares de la moneda. En màrqueting digital, treballen junts per donar-se suport. Amb la ràpida expansió dels podcasts, s’ha convertit en un enorme repte trobar les persones adequades per mantenir-se en contacte amb vosaltres, que puguin confiar i escoltar-vos. Fer créixer un negoci o fer créixer una veritatNo necessiteu mil milions i bilions de persones, només necessiteu persones reals que us valguin la pena, que siguin els vostres veritables seguidors. Aquests públics reals del vostre canal compraran el que vengueu, creureu el que dius i esperaran el proper episodi. Per tant, el més important és primer entendre aquestes persones i mantenir-se connectades amb elles: posar les tècniques de SEO adequades en la forma adequada i en el moment adequat per ajudar-ho.

You May Also Like

About the Author: admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *